I aften (amerikansk tid) skal Præsidenten holde en tale kaldet State of the Union, det står i Den Amerikanske Forfatning. Talen afholdes en gang om året, og er som regel en lang og lidt tør omgang. Talen byder sjældent på de helt store nyheder, men skal dog helst indeholde en eller anden form for “spændende” politik.

Talen bliver holdt i Repræsentanternes Hus og foruden medlemmerne, så vil højesteretsmedlemmerne, toppen af det amerikanske militær og kabinettet være til stede.

Trump vil med alt sandsynlighed booste vigtige emner, som han har tænkt sig at drive sin genvalgskampagne med resten af året. Han vil, hvis han er fornuftig, holde sig langt væk fra impeachment sagen der er ved at nå sin afslutning i Senatet.

Det hele starter med at The Deputy Sergeant at Arms råber ind i Repræsentanternes Hus, and USAs præsident kommer

Her kaldes præsidenten ind

Derefter holder præsidenten en tale. Præsidenten har muligheden for, at invitere specielle gæster der ofte booster den dagsorden han vil sætte i talen. Trump har bl.a. haft en familie med, som mistede en søn/datter til en ikke-registreret immigrant.

Write A Comment