Steve King har haft ni omgang som en af repræsentanterne for Ohio i Huset i Kongressen. Han sæde var til genvalg, og der var republikanske kandidater der stillede op i mod ham.

Steve King har udmærket sig ved, at han er ret racistisk. Han har bl.a. sagt om at få et elektrisk hegn op til den Mexicanske grænse: “We do that with livestock all the time”. At hvis Obama ville blive valgt som præsident så ville Al Queda “would be dancing in the streets in greater numbers than they did on September 11 because they would declare victory in this war on terror”. Om hvordan minoriteter har bidraget til det amerikanske samfund, sagde han følgende: “I’d ask you to go back through history and figure out, where are these contributions that have been made by these other categories of people that you’re talking about, where did any other subgroup of people contribute more to civilization?” Læs flere her hvis du har lyst

Så han er virkelig en forfærdelig typer, og en type som nu har tabt sit primærvalg og derfor ikke skal tilbage til Den Amerikanske Kongress!

Write A Comment